zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Regio Teampresentatie geslaagd

25 april 2013 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Afgelopen vrijdagavond werd in eetcafé ’t Pleintje te Dussen de jaarlijkse presentatie gehouden voor coureurs en teams in de auto en motorsport. Vijf jaar geleden bestond de presentatie nog uit drie motoren, deze keer stonden er acht motoren en een raceauto met hun coureurs uit het land van Heusden en Altena.

Van oudsher leeft de motorsport in de regio en daarmee waren er op de presentatie niet de minste coureurs met bijvoorbeeld Peter Schalken met zijn Amici Hoegee Suzuki. Ook de racemotor van Raymond Schouten voor het Nederlands kampioenschap stond op de presentatie. Jos Damen riep voor een vol café één voor één de coureurs naar voren, om hen te vragen naar de plannen en doelstellingen voor dit seizoen, waarna de motor of auto werd onthuld.

Loterij
Ook werd er een loterij gehouden ten bate van team Almkerk welke volgende maand weer deelneemt aan de Roparun. De opbrengst hiervan was 475 euro.

Lees meer over:

regio team Dussen coureurs
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.