dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Veel belanstelling open dag Notenhoff

22 april 2013 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Veel inwoners van Andel en omgeving hebben zaterdag het nieuwe zorgcentrum de Notenhoff bezocht. Komende dinsdag vindt de verhuizing van het oude naar het nieuwe centrum plaats.De bezoekers waren enthousiast over het nieuwe gebouw. Vooral ook de warme inrichting sprak hen aan.

Directeur Cor van Toorn van Zorgplein Maaswaarden was zeer tevreden over de grote belangstelling en vooral ook over de positieve reacties. "We hebben veel complimenten gekregen. We hebben ons werk blijkbaar goed gedaan." (Brabants Dagblad)

 

Lees meer over:

Notenhoff andel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.