woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Meisjesteam Ganzenhof winnaars

19 april 2013 (door WoudrichemNet)

GIESSEN -  Op 27 maart wonnen de meisjes van groep 7 en 8 van basisschool De Ganzenhof de eerste ronde van het schoolvoetbal. Daarom vertrokken ze per 17 april vol goede moed - en met veel supporters - naar Almkerk voor ronde twee.

Na drie groepswedstrijden bleek dat de meisjes de winnaar waren geworden in hun poule. Ze speelden de finale tegen ‘Het Fundament’, de winnaar van de andere poule. Er werd gestreden om de eerste twee plaatsen. Al binnen een paar minuten wist Rebekka het doel te vinden. Het Fundament wist nog één keer dichtbij een doelpunt te komen. Zij kregen een penalty, maar keepster Marleen wist deze knap te stoppen. Na twintig minuten was de eindstand: 6 – 0!

Derde ronde
Op 15 mei gaan de meisjes weer naar Almkerk voor de derde ronde. De school noteert op hun website: 'We hopen dat er weer zoveel enthousiaste supporters mee gaan!' Dat hopen wij hier op de redactie ook!  (Foto CNS Ganzenhof)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.