vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Bekeuringen in Giessen

19 april 2013 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - De politie hield donderdag 18 april 2013 tussen 08.00 uur en 11.45 uur een verkeerscontrole op het kruispunt van de Parallelweg.

In totaal werden 39 personenauto's waarvan zes met aanhanger en een brommobiel aan een controle onderworpen. Agenten schreven zeven bekeuringen uit. Dat was achtereenvolgens voor het niet dragen van de gordel (drie maal), het niet tonen van het rijbewijs, voor onvoldoende profiel op een band en voor niet afgedekte, losse, lading in een aanhanger. Tot slot schreven de agenten een prent uit voor niet correct functioneerde verlichting van een aanhanger.

Lees meer over:

Politie bekeuringen Giessen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.