zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Raymond Schouten aan start in Bol d'Or 2013

19 april 2013 (door WoudrichemNet)

WAARDHUIZEN - Komend weekend vindt de eerste wedstrijd plaats van het WK Endurance seizoen. Raymond Schouten uit Waardhuizen en het DG Sport Herock team zijn helemaal klaar om op het circuit van Magny Cours (Frankrijk) aan de eerste wedstrijd van het seizoen te beginnen. Vanaf 18 april staan de eerste kwalificatie trainingen op het programma.

Raymond Schouten: “Door de blessure aan mijn been heb ik vorig jaar geen wedstrijden voor het WK Endurance kunnen rijden en ik kijk er dan ook naar uit om weer terug te keren naar het kampioenschap met het DG Sport Herock team. Vorige maand hebben we de Pre Bol D’or test al gereden op het circuit van Magny Cours en de Yamaha R1 voelde toen al goed aan. Zowel gisteren als vandaag staan de vrije trainingen op het programma, deze gaan we vooral gebruiken om een goede set-up te vinden voor de Yamaha R1 en een constant tempo te rijden. Aan het eind van de middag staat de eerste individuele kwalificatie training op het programma, hierbij gaan we alledrie individueel een training rijden waarbij het gemiddelde van onze rondetijden onze startplaats zal bepalen. Ik heb er zin in.”

Het DG Sport Herock Team zal uitkomen in de Superstock klasse en starten met startnummer 9.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.