zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Naterop relativeert: 'Aalburg zelfstandig verder'

18 april 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Burgemeester Fons Naterop wil op korte termijn met BAB, SGP, Aalburgse Alliantie en VVD in gesprek om de randvoorwaarden voor een flexibel netwerkmodel, waar dinsdagavond voor gekozen werd, af te stemmen.

Lees HIER verder..

Politiek teleurgesteld om Aalburg besluit over samenwerking...

REGIO - De voorstanders van een verstrekkende samenwerking zjn the day after teleurgesteld over het Aalburgse besluit om, in plaats van een ambtelijke fusie en een herindeling, een flexibel netwerkmodel nader te onderzoeken

Lees HIER verder ...

Lees meer over:

Altena samenwerking
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.