zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

De Rooy Hoveniers: al 73 jaar passie voor tuinen

18 april 2013 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Van 1940 naar 2013: dat is naast welgeteld 73 jaar, ook zeer respectabel... Want zolang bestaat het familiebedrijf met de stoere oranje R met zonnetje als logo al. Jaren van werken met inspirerende materialen in een bedrijf waar jonge, gepassioneerde ondernemers aan het roer staan gestuurd vanuit de gedachte: MorgenMooiWeer. Alles vormgegeven vanuit een - letterlijk - transparant bedrijfspand. Wie kort iets over De Rooy Hoveniers wil zeggen, moet het hiermee doen. Minder kan niet.

Het Dussense hoveniersbedrijf specialiseert zich immers al meerdere generaties in ontwerpen, aanleggen en onderhouden van schitterende particuliere tuinen, tuinen van bedrijven en openbaar groen. Er wordt gewerkt met een enthousiast team van vijftien tuinlieden en buitenmedewerkers die droomtuinen aanleggen én onderhouden. Alles onder de inspirerende begeleiding van Ben en Günther de Rooy die wars zijn van eigentijdse frutsels en zich niet laten verleiden door vluchtige trends. Juist door het voortdurend (blijven) zoeken naar niet-alledaagse en bijzondere materialen maken de neven tuinen bijzonder. Ben de Rooy: 'Vanuit de visie van de ontwerper ontstaat er een helder en krachtig tuinontwerp dat aansluit op de wensen en behoeften van de opdrachtgevers.'

Open dagen
Op 8 en 9 juni aanstaande organiseren Ben en Günther met hun collega's twee open dagen. Graag zetten zij dan hun deuren open om iedereen die dat wil een kijkje te laten nemen en sfeer te laten proeven van wat de hoveniers te bieden hebben. Want van een 73-jarige mag je wat verwachten... En die verwachting is reëel als je weet dat De Rooy Hoveniers tot de twaalf Tophoveniers in Nederland behoort. Anders gezegd: lid zijn van een super kritische organisatie waar je bij aangesloten mag zijn als je topkwaliteit levert.

Kijk ook in De Meerdaagse Agenda op Werkendam.net...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.