vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Brugspringer Sleeuwijk niet boven water

18 april 2013 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - 'Persoon te water.' Donderdagochtend om kwart voor zeven kwam bij de politie een prio1-alarmering binnen dat er een man of vrouw van de Merwedebrug zou zijn gesprongen. De brandweer, politie en ambulance snelden ter plaatse en er werd een grootschalige zoekactie gestart op de Boven-Merwede onder meer door Veerdienst Gorinchem. Ook werden een sloep van de KNRM, duikers en een helikopter ingezet.

Vanwege de zoekacties van de aanwezige hulpdiensten ontstond op de A27 in beide richtingen een kijkersfile die op enig moment een lengte had van 12 kilometer.

Fiets
De zoekactie werd rond half 9 gestaakt. De springer of springster kwam, letterlijk en figuurlijk,niet boven water. Wel werd op de brug een fiets gevonden. Reden waarom de politie de zaak serieus neemt en getuigen verzoekt zich te melden en te bellen met nummer 0900-8844. Vraag naar de afdeling recherche in Gorinchem.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.