zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

'Trappen scoort'

17 april 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG / GENDEREN - De leerlingen van groep 6 tot en met groep 8 van de Henri Dunant school uit Wijk en Aalburg en het Fundament uit Genderen zijn op 15 april gestart met het programma ‘Trappen Scoort’.

Basis van het programma is om de kinderen en ouders te stimuleren om met de fiets (of lopend) naar school te gaan. Alle kinderen krijgen een werkboek waarin fietsen centraal staat binnen de reguliere lessen.

Daarnaast zal Sportservice Noord-Brabant in overleg met de scholen verschillende fietsactiviteiten organiseren tijdens het project. De kinderen registreren tijdens deze periode hoe vaak ze met de fiets (of lopend) naar school komen via de website www.trappenscoort.nl. Kortom er zal op een leuke manier aandacht gevraagd worden voor fietsen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.