zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Aalburg in blessuretijd naar 'flexibel netwerkmodel'

17 april 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Wat dinsdag begon als een handreiking van Ideaalburg richting de SGP heeft zich uiteindelijk tegen de voorstanders van een verregaande samenwerking met Woudrichem en Werkendam gekeerd. Vier partijen - goed voor acht raadszetels, een meerderheid - stelden in een amendement voor om het onderzoek naar een ambtelijke fusie en een herindeling te schrappen en alleen nog het netwerkmodel verder te verkennen.

Lees hier verder...

WIJK EN AALBURG - Fractieleidster Els Bouman van coalitiepartij VVD ondertekende samen met de oppositiepartijen BAB, SGP en Aalburgse Aliantie een amendement met de strekking dat 'de gemeenteraad geen enkele noodzaak ziet' in het fuseren met Werkendam en Woudrichem.

Lees hier verder...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.