zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Het Fundament doet mee aan de Koningsspelen

16 april 2013 (door AalburgNet)

GENDEREN - Basischool Het Fundament doet mee aan de Koningsspelen op 26 april.

Alle kinderen krijgen eerst een ontbijt op school. Daarna kijkt iedereen om half tien naar de gezamenlijke aftrap van de Koningsspelen. Onder leiding van een aantal leden van Excelsior worden rondom de vlaggenmast een aantal liederen gezongen en wordt de vlag gehesen. Dan is het tijd voor de vossenjacht. Er zullen zich in het dorp een aantal "Koninklijke vossen" ophouden.

Luisteren
Ouders die willen luisteren en meedoen met de aubade worden uitgenodigd tussen kwart voor 10 en 10 uur bij de school te zijn. 's Middags zijn alle kinderen vrij en kunnen aanwezig zijn bij het planten van de Koningslinde.

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.