zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Bus EO-Jongerendag rijdt vanuit Aalburg en Genderen

16 april 2013 (door AalburgNet)

GENDEREN -  Zaterdag 1 juni wordt weer de EO-jongerendag gehouden in het Gelredome in Arnhem. Het thema is: 'Can you hear me...' Geboekte artiesten zijn Trinity, Skillet, LZ7 en The City Harmonic. Ook dit jaar rijdt er vanuit de streek weer een bus naar dit evenement.

Wil je graag mee? Bestel een kaartje bij www.eojongerendag.nl en reserveer een plaats in de bus bij Hennie Bouman (hennie@boumanautos.nl).

De kosten zijn € 13,50 en de bus vertrekt vanaf Hervormd Aalburg om 10.30 uur en vanaf de Gereformeerde Kerk Genderen om 10.45 uur.

Evenement
De EO-Jongerendag is een jaarlijks terugkerend evenement in Nederland waarbij christelijke jongeren afkomstig uit diverse kerken met elkaar zingen (voorheen onder begeleiding van de Ronduit Praiseband, die inmiddels gestopt is), bidden en naar toespraken luisteren.
Ook treden christelijke artiesten uit binnen- en buitenland op. Buiten het stadion waar het evenement wordt gehouden is een informatiemarkt waar allerlei (christelijke) organisaties zich presenteren en waar christelijke hebbedingetjes verkocht worden. Het evenement wordt als sinds 1975 georganiseerd door de Evangelische Omroep (EO) Vorig jaar jaar waren er 26.000 jongeren aanwezig. (Archieffoto EO Jongerendag)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.