maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Muntjes voor Gambikids.

16 april 2013 (door WerkendamNet)

HANK - Het zonnetje schijnt en alles ziet er gezelliger uit, we zitten weer buiten, stappen lekker op de fiets, gewone gezelligheid. Tenminste dat doet het zonnetje met ons, maar In Essau Gambia zitten kinderen te wachten op een warme maaltijd en ze hopen dat hun sanitaire voorzieningen afgebouwd kunnen worden.

Daar is geld voor nodig en samen met u proberen we geld bij elkaar te krijgen. Denk aan de muntenactie van supermarkt Jumbo te Hank! Bij iedere 20 euro krijgt u een muntje dat 10 cent waard is. Maar een oud gezegde zegt: Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd. Doe dus dit muntje in onze koker.

We hopen natuurlijk op een oranje zonnetje als wij onze koffie en artikelen gaan verkopen op 30 april. Maar  hoewel we anders van plan waren omdat er waarschijnlijk veel mensen voor de tv zitten, gaan we toch prijsjes weggeven  HOE? Dat ziet u als U op 30 april naar onze stand komt. In ieder geval heeft iedereen prijs en is de prijs maar 50 cent.

Al nieuwsgierig geworden? Nog even geduld op 30 april kunt u het zien en meedoen.

Onze verkoop van derde wereldartikelen is zaterdagavond 20 april achter in de kerk na de dienst.

Elverien
www.kerkensamenlevinghank.com

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.