vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Fietsen voor je vereniging

16 april 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -Teruglopende sponsorinkomsten, oplopende kosten, alle verenigingen hebben ermee te maken. Wie niet oppast krijgt te maken met forse contributieverhogingen.

Gelukkig zijn er mogelijkheden om op een andere manier aan fondsenwerving te doen. Zo is er op 1 juni anstaande weer de Rabobank sponsorfietstocht, waar Beachsport Vereniging Werkendam vorig jaar ook, samen met Volleybalvereniging Voltena, aan deelnam. De organisatie was toen in handen van de beachsportvereniging, de opbrengst werd gedeeld tussen beide verenigingen. Dit jaar neemt Voltena het initiatief, waarmee men met elkaar als verenigingen € 15,= per deelnemer kan ophalen.

Meedoen
Op de site van Beachsport valt te lezen: 'Je hoeft geen lid te zijn van onze vereniging om toch te kunnen fietsen. Dat betekent dat ook opa’s, oma’s, vrienden, kennissen, buren etcetera mee mogen doen! Hoe meer hoe beter! Het is vooral een leuk, recreatief sportief evenement met tussenstops.

Meld je uiterlijk vóór 12 mei 2013 aan via info@beachsport.nl  Wij zorgen er dan voor dat je op het gezamenlijke startnummer van Voltena en de Beachsport vereniging wordt ingeschreven. Heb je je al ingeschreven via Voltena, dan hoeft dat niet nog een keer. We rekenen op jullie bijdrage!"

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.