woensdag 18 mei 2022

Alles over Altena

Pruysen Parket vierde geweldig jubileumfeest

15 april 2013 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Afgelopen weekend vierde Petra en Gerard Pruysen, met hun medewerkers, het 25 jarig bestaan van Pruysen Parket, het succesvolle familiebedrijf. Dat werd twee fantastische dagen...

Dit jubileum werd op 12 en 13 april uitbundig gevierd tijdens het event "Binnen en Buiten LEVEN". Ter gelegenheid van het jubileumevent hadden Gerard en Petra Pruysen lokale partners uitgenodigd die kwaliteit en deskundig advies hoog in het vaandel hebben staan. Het werd een fantastische mix van alle nieuwe trends op het gebied van Binnen en buiten LEVEN waardoor bezoekers zich eindeloos konden laten inspireren. Aan bezoekers werden de nieuwste trends gepresenteerd en er waren diverse demonstraties op het gebied van binnen en buiten leven. De gasten genoten van de lekkernijen die door gastkoks ter plaatse werden bereid en er waren proeverijen met (mediterane) wijnen, ambachtelijke kazen en andere overheerlijke delicatessen. Gerard Pruysen liet na afloop weten tevreden te zijn. Al met al waren er toch veel mensen naar De Sluis in Dussen gekomen.

Genodigden
Na afloop van het event, op zaterdag, werd de beurs afgebroken en binnen drie uur werd de zaal ingericht in een silver and white style (foto). Hier werd samen met een honderdtal genodigden het 25 jarig bestaan gevierd.
Mo Me Productions verzorgde het geheel samen met hun partners in events, De Koppelpaarden en REP Entertainment. Shaky Ground verzorgde de muzikale omlijsting. (Foto Mo Me Productions)

Volg HIER de link naar het verslag van de beursdagen van Pruysen Parket...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.