vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Sterke vrouwen in Altena: Monique Otgaar

15 april 2013 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Tegenover het opvallende gebouw van Schwarzkopf aan de Sleeuwijkse dijk woont Monique Otgaar. Ik moet even zoeken, maar vind al snel de juiste deurbel. Een verrassend verbouwd wit dijkhuis, maar nog interessanter is de binnenkant, de boekenkast, het binnenste. Ik kom haar elke dag tegen op Twitter en zocht contact.
Ze heeft twee bedrijven: Yokoso HR Solutions en Yokoso Japanese Gardens. Japanse zaken in Werkendam? Verrassend! Yokoso betekent welkom! Bij de boekenkast ontspint zich direct een goed gesprek. Dat is het voordeel van een echte boekenkast. “Door jezelf open te stellen gebeuren mooie dingen. Mijn voorbeelden zijn Steve Jobs en Richard Branson. Wat ze denken voeren ze uit, zonder rekening te houden met wetten, daarom zal ik niet de allergrootste worden, want ik ben een mensen-mens’’, klinkt het bescheiden en ze lacht uitbundig.
Ik zie boeken van Haruki Murakami. De Aziatische weg naar meer balans in het leven.

Lees hier verder...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.