vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Sleeuwijk verliest van Sparta'30

15 april 2013 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK / ANDEL - Sleeuwijk-coach Arjan de Vries miste in Andel maar liefst vijf basisspelers en moest op de Jan Claesenhof improviseren. Zo vormden Bart Verhoeven (Sleeuwijk-2) en A-junior Nick van Giessen, hij maakte zijn debuut in de hoofdmacht, het centrale verdedigings duo. Vanaf de aftrap was het duidelijk dat de thuisploeg de boventoon voerde. Bertil van Bergeijk en Enrico Visser waren dichtbij de openingstreffer, maar hielden hun kruit droog. Ook de Sleeuwijkse sluitpost Corné Dekker was voor de Andelaren een te grote sta in de weg.
Na de doelwissel een zelfde spelbeeld. De bezoekers probeerden het wel, maar verder dan een paar speldenprikjes kwamen de witzwarten niet. Tot tien minuten voor tijd leek het gehandicapte Sleeuwijk toch nog met een puntje huiswaarts te keren. Er was echter niet op Jan de Fijter gerekend die na een scrimmage voor het Sleeuwijkse doel de 1-0 achter Dekker schoot. (Stad Gorinchem)
 

Lees meer over:

Sleeuwijk sparta'30
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.