maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Woudrichemmer in Nieuwendijk mishandeld door ex-vriendin

13 april 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM / NIEUWENDIJK - Een 19-jarige inwoner van Woudrichem is vannacht, de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 april 2013, omstreeks 01.00 uur, in de polder op de Killeweg mishandeld. De politie arresteerde twee verdachten, een 18-jarige man en een 16-jarig meisje uit Nieuwendijk. Zij is de ex-vriendin van het slachtoffer. Zij zou op de Prinses Irenelaan ook een 15-jarig meisje uit Nieuwendijk hebben mishandeld.

Het 19-jarige slachtoffer werd door de politie op de Vijverstraat aangetroffen. Hij had een bebloed gezicht, rondom zijn ogen en neus. Hij vertelde dat hij had afgesproken met een ex-vriendin. Toen hij op de fiets naar de afgesproken plaats was gereden en met haar in gesprek was, werd hij door drie knapen aangevallen. Ze schopten hem en sloegen hem in zijn gezicht. Een van de jongens die de meeste klappen gaf, herkende hij. Volgens hem zat zijn ex-vriendin in het complot en was hij doelbewust de polder ingelokt.

Mishandeling

Een 15-jarig meisje deed eveneens aangifte. Zij verklaarde dat ze na de soos naar huis fietste. Ze zag op de Prinses Irenelaan een groepje jongeren lopen. Ze werd door het groepje ingesloten. Ze werd van haar fiets getrokken en viel op de grond. Hierna werd ze door een meisje die zij herkende tegen haar hoofd en rechterbeen geschopt. Ze heeft diverse blauwe plekken en volgens de huisarts een hersenschudding. Ze noemde als dader de naam van het meisje dat de ex vriendin is van de 19-jarige aangever.

De politie is langs de huisadressen van de twee door de aangever(s) genoemde daders gegaan. Zij waren niet thuis maar hebben zich later op het politiebureau gemeld waarna zij zijn aangehouden. Het gaat om twee inwoners van Nieuwendijk, een 18-jarige man en een 16-jarig meisje. Zij zijn vandaag gehoord. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lees meer over:

mishandeling Nieuwendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.