Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Eerste huurders Den Eng ontvangen sleutel

12 april 2013 (door AalburgNet)
VEEN - Woensdag 10 april 2013 was voor diverse streekgenoten een feestdag. Woonlinie reikte namelijk de eerste vier sleutels uit aan nieuwe huurders van een eengezinswoning in Den Eng.

De eerste mensen die hun sleutel in ontvangst mochten nemen zaten al ruim voor de afgesproken tijd, onder het genot van een kopje koffie te wachten in de bouwkeet van de aannemer. Nog dezelfde dag ging men al aan de slag met behangen en schilderen. De nieuwe huurders zijn tevreden met hun nieuwe woning en hebben zin in deze nieuwe stap. Woonlinie: "We wensen deze nieuwe huurders dan ook veel klusplezier en komen graag nog eens kijken naar het eind resultaat."

Sleuteluitreiking
Volgende week levert Woonlinie weer vier woningen op. De sleuteluitreiking van de laatste vier woningen staat in de tweede week van mei gepland. Totaal verhuurt Woonlinie komende maand twaalf nieuwe huurwoningen in de nieuwbouwwijk. Ook krijgen elf kopers de sleutels van hun nieuwe huis.

Lees meer over:

nieuwbouw veen eng sleutel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.