Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Grondtransporten Achilles Veen bijna afgerond

11 april 2013 (door AalburgNet)

VEEN - Aan de Groeneweg in Veen wordt op dit moment hard gewerkt aan het nieuwe sportcomplex waar Achilles Veen zich zal huisvesten. Aannemersbedrijf Van Kessel Sport en Cultuurtechniek voert de werkzaamheden voor hoofdaannemer Arcadis uit.

De aannemer gaat vanaf 21 maart 2013 starten met het graven van een grote waterpartij. Met de aanleg van deze waterpartij van 1,5 hectare wordt onder meer het bestaande tekort aan waterberging in Veen opgelost. Tot en met vrijdag 19 april 2013 zullen er in verschillende fasen nog de nodige  transportbewegingen voor de afvoer van grond zijn. Dit kan mogelijk enige (verkeers)hinder in de omgeving opleveren. De aannemer probeert de hinder te beperken en de wegen zo goed mogelijk schoon te houden.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Jos Rooijens van de afdeling Openbare Werken. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0416-698780.

Lees meer over:

Groeneweg veen verkeershinder
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.