zaterdag 13 augustus 2022

Alles over Altena

Wie bijt mag brommen

11 april 2013 (door WerkendamNet)
HANK - De 41-jarige man woonde bijna zijn hele leven al in Brabant, maar hij wordt nog steeds gezien als 'die Rotterdammer'. Dat was volgens hem één van de redenen waarom hij in Hank hardhandig werd gearresteerd. Aldus het eerdere artikel in het Brabants Dagblad.
 
Volgens de politie verzette de Rotterdammer, daar woont hij nu, zich hevig op 27 juli vorig jaar en daarom moest gepast geweld worden toegepast. Dat leidde tot hevige agressie van zijn kant. De politieman die de man probeerde te arresteren, liep een bijtwond in zijn arm op. Ook zou de verdachte zijn vingers in de mond, neus en een oog van de agent hebben gestoken. Dat vond de officier van justitie 'een poging tot zware mishandeling' en eiste drie maanden cel. (Brabants Dagblad)

Lees meer over:

Politie hank bijten
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.