donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Concert Erwin Velders voor Zorgboerderij Enghoeve

11 april 2013 (door WoudrichemNet)

UITWIJK - Erwin Velders wil zijn voorstelling Klank vanuit mijn hart op zaterdag 25 mei weergaloos laten zijn. Hij treedt op in De Poorterij in Zaltbommel. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar zorgboerderij De Enghoeve in Uitwijk, een deeltijdwerkgever van hem.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.poorterij.nl en kosten 19,50 euro.

Muzikant Erwin Velders keert na precies zes jaar weer terug naar het podium van De Poorterij met ‘De voorstelling van zijn leven: de klank vanuit mijn hart’. Niet alleen om te vieren dat hij de afgelopen zes jaar overleefd heeft, maar vooral om te vieren dat er weer muziek mag klinken in zijn leven.

Bergtoppen
Het is Velders niet voor de wind gegaan de afgelopen jaren. Via diepe dalen is hij nu bezig aan een klim naar de mooiste bergtoppen. Zijn ervaringen wil hij graag met het publiek delen en doet dit in de voorstelling van zijn leven met de klank vanuit zijn hart. De laatste jaren heeft Velders, bekend van onder andere het duo ‘Velders en Duvivier’ hard gewerkt aan een nieuw repertoire voor zijn nieuwe album ‘De klank vanuit mijn hart’.

Tijdens de voorstelling krijgt Velders steun van bevriende muzikanten als: Arthur Theunissen op toetsen, Frank van Engelen op basgitaar, Aron Raams op gitaar –alle drie de heren komen uit ‘Gare du Nord’- , Eric Hermes –‘ex V&D’- op drums en Janneke Boer zangeres. Met zijn allen staan ze garant voor een feest op het podium en warme klanken die voelbaar zullen zijn in de zaal. Want kernwoorden als: passie, emotie en energie zijn absoluut hier van toepassing.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.