woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Marianne Vos ook in Norg beste MTB'er

9 april 2013 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Marianne Vos heeft zondag na haar overwinning van afgelopen week in Nieuwkuijk ook de topcompetitie MTB-wedstrijd in het Drentse Norg op haar naam geschreven. De alleskunner van het Rabobank Liv/Giant Team reed al snel samen met Annefleur Kalvenhaar weg van de concurrentie. In de voorlaatste ronde moest Kalvenhaar na een versnelling van Vos passen. De laatste richt zich de komende weken weer op wegwedstrijden. Ze gaat zich nu voorbereiden op de volgende wereldbekerwedstrijd, de Waalse Pijl op 17 april aanstaande. (Rabosport / archieffoto)

Lees meer over:

Marianne vos Meeuwen Rabobank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.