vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Broodkunst breidt Lunchroom uit

9 april 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - De lokaal bekende broodjes, kaas- en delicatessenzaak Broodkunst gaat de bakens verzetten. Per 1 april breidt de winkel aan de Markt zich verder uit tot een gespecialiseerde Lunchroom. Niet dat men eerder geen koffie of thee kon drinken in de zaak, maar eigenaar Corine Hagelaars gaat zich (nog meer) toeleggen op waar zij goed in is namelijk, het verzorgen van heerlijke broodjes, gevarieerde lunches al dan niet in combinatie met smakelijke dranken.

Meer dan voorheen kunnen mensen in een gezellige ambiance een goede kop koffie drinken na (of tijdens) het boodschappen doen, fietsers kunnen neerstrijken voor een uitrustmoment en ondernemers kunnen terecht voor een ontbijtje of een lunchafspraak. Met Wifi. Daar speelt Broodkunst bewust op in. 'Ondernemers vinden het prettig om tijdens een overlegmoment bij hun documenten te kunnen,' weet Hagelaars. 'Wij bieden hen die service graag.'

De openingstijden zijn veranderd en 's zomers is de Lunchroom een uur langer open, zodat men langer kan genieten op het terras vóór de zaak. Hagelaars maakte daarvoor een fraaie lounchset in een robuuste uitvoering. De uitnoding om dus even neer te strijken kan niet beter gedaan worden.

Bezorgservice
Wat blijft zijn in ieder geval de belegde broodjes. Met name met de bezorgservice werd Broodkunst groot en onderscheidt de ondernemer zich. Wie dus even geen zin om zelf een broodmaaltijd te verzorgen of een (plotselinge) lunchafspraak of een vergadering heeft die uitloopt, Broodkunst bezorgt als vanouds de luxe broodjes aan huis óf aan de bedrijfsbalie. Hagelaars:  'Wie speciale wensen heeft, geen probleem. Alles is bespreekbaar.'

Opruiming
De winkel aan de Markt in Wijk en Aalburg ruimt wel de kaas, de noten, kortom de delicatessenvoorraad op. De komende periode is dat assortiment dan ook in de uitverkoop. Alles om plaats te maken voor de vernieuwe Lunchroom.

Ook de website werd aangepast: wie wil kijken in de virtuele Broodkunst Lunchroom KLIKT hier...

(Advertorial)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.