donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Opnieuw korting op zwemabonnementen

9 april 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Ook in 2013 geldt een kortingsregeling voor inwoners uit de kernen Dussen en Nieuwendijk die een abonnement kopen voor zwembad Werkina in Werkendam en zwembad Bijtelskil in Sleeuwijk.

Voor genoemde inwoners geldt een korting van 20% op de normale abonnementprijs.  De kortingsregeling is een gebaar in de richting van de inwoners van de gemeente Werkendam, die geen zwembad in de directe nabijheid hebben. Vanwege het succes van deze actie in de afgelopen jaren, heeft de gemeente in overleg met de zwembadbesturen besloten de regeling in 2013 voort te zetten. 

Verkoop
De voorverkoop is bij zwembad Bijtelskil van woensdag 10 april tot en met vrijdag 12 april en bij zwembad Werkina op woensdag 17 april en donderdag 18 april.

Meer informatie over de data en tijden waarop de voorverkoop van nieuwe zwempassen en het opwaarderen van bestaande passen plaatsvindt, is te vinden op de websites van beide zwembaden: www.zwembadwerkina.n l en www.zwembadbijtelskil.nl .

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.