vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

ZVDO'74 en Bijtelskil winnaars Driekamp

8 april 2013 (door AalburgNet)

AALBURG / SLEEUWIJK - Afgelopen zaterdag werd de derde Driekamp gezwommen door ZVDO’74 (Aalburg), Bijtelskil (Sleeuwijk) en SBC2000 (Breda). De categorie 14 jaar en ouder bij de heren was goed vertegenwoordigd. Zes van de acht zwemmers uit de categorie zwommen namens ZVDO’74. Het is hen op alle drie de afstanden gelukt om alle podiumplaatsen te bemachtigen.

Bij de eerste afstand waren het Wim Crielaard, Bram van Bergeijk en Arnold Bok die respectievelijk de eerste, tweede en derde prijs behaalden op de 100 meter wisselslag. Bram zwom een serie eerder, maar wist zijn persoonlijk record 11 seconden naar beneden te zwemmen. Wim zwom tevens een persoonlijk record met een verschil van 6 honderdste van een seconde.

Dames
Bij de dames in dezelfde categorie werden de drie zwemsters Anne de Fijter, Berdine den Hartog en Marieke van der Beek respectievelijk eerste, tweede en derde. Ook zij zorgden voor een ZVDO’74 podium op deze afstand met tijden die niet meer dan 1 seconde van elkaar verschilden. Bovendien zwommen Anne en Berdine beiden een mooi persoonlijk record.

 

Lees meer over:

ZVDO'74 bijtelskil
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.