vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Scouts roeien prima trainingsweekend

8 april 2013 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Wat een ongelofelijk lekker weer was het om het weekend op het water door te brengen. Dat deden Waterscouts Stefan, Jordy, Ruud, Arjan en Hanneke. Al een paar maanden traint de groep elke zondag voor de Admiralencup, maar dit keer was de training langer. De Admiralencup is een wedstrijd in de buurt van Amsterdam met een lengte van 70 kilometer.

Zaterdagavond na het eten op het clubhuis, roeide het vijftal naar de Rietplaat over een afstand van 7 kilometer. In de tent was het 's nachts niet heel warm, maar dat mocht de pret niet drukken.
De volgende dag ging het via de honderd en dertig naar de Aakvlaai. Op de site laat de groep weten: "Deze hebben we helemaal doorgeroeid om daarna een welverdiend biertje te pakken in de haven. Daarna zijn we teruggeroeid naar Steenen Muur, bij elkaar een leuk tochtje van ongeveer 25 kilometer. Onderweg hebben we ook een aantal kilometer gejaagd en geoefend met het laten zakken van de mast." (Foto Scouting Altena)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.