vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Jeugd ARR beleeft geslaagde trainingsdag

7 april 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Afgelopen zaterdag was de jeugdactiviteit in de Drunenseduinen. Dit uitje was zowel een leuke start van het zomerseizoen als ook een goed moment om met de jeugd aandacht te besteden aan het 25-jarig bestaan van Altena Road Runners (ARR).

Een groep van acht kinderen, twee trainers en enkele ouders vertrokken richting Kaatsheuvel. Ondanks dat het zonnetje verscholen bleef achter de wolken was het weer prima om twee uur lang te trainen in de bossen en duinen. Met een aantal loop-, werp- en springspellen werden de verschillende atletiekonderdelen geoefend.

De activiteit werd afgesloten met pannekoeken en frietjes in de Roestelberg. 'Het was een erg leuke sportieve en gezellige dag die zeker op een vervolg kan rekenen,' aldus ARR.
 
Foto's zijn te vinden op de Facebookpagina van ARR.
 

Lees meer over:

training Giessen atletiek arr
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.