dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Radio Oké FM lanceert nieuwe app

5 april 2013 (door AalburgNet)

ALTENA - Met gepaste trots presenteerde Radio Oké FM vandaag de Oké FM App. Deze is nu verkrijgbaar in de App Store en voor alle Android toestellen in Google Play. De nieuwe applicatie kwam tot stand in samenwerking met Digitalisma uit Almkerk.

Oké FM had eerder ook al een app. Dat was in de tijd van Aalburg FM, de vroegere naam van de radiozender. Via die app konmen enkel luisteren naar het radiostation. Met de gemaakte professionaliseringsslag en de nieuwe naam, kon ook een nieuwe app niet uit blijven. De app heeft een compleet nieuw, fris jasje. Daarnaast zijn er diverse functionaliteiten toegevoegd. Via de app valt nu snel te schakelen naar zowel de Facebook als de Twitterpagina van Oké FM. Maar ook ontvangt de bezitter unieke acties en aanbiedingen zoals gratis snacks of maakt men kans op vrijkaarten. Via de app is men als eerste op de hoogte van alle voorkomende acties. Uiteraard is de app geschikt om altijd en overal te kunnen luisteren naar de populaire familieradio.
 
Samenwerking
Sinds de start van Oké FM wilde het bestuur zich meer richten op samenwerking. Inmiddels zijn die van de grond gekomen met de regionale media als weekblad Het Kontakt en de digitale marktpleinen van Stedennet Altena: Aalburg.net, Werkendam.net en Woudrichem.net. Maar ook met de gemeente Aalburg en de gemeente Gorinchem.
Met de komst van een groot aantal nieuwe adverteerders en sponsoren ging de zender ook de samenwerking aan met ondernemers uit het Land van Heusden en Altena. Uit die samenwerking kwam ook de nieuwe app voort. Op 14 februari jongstleden stapte het bureau Digitalisma uit Almkerk naar Oké FM. Het eerste contact daartoe werd gelegd tijdens Open Coffee Altena 8.0 in Genderen.(Digitalisma was overigens één van de pitchers die ochtend.)  Men wilde graag samenwerken en was bereid om Volledig belangeloos een app te realiseren. Een woordvoerder namens Oké FM: 'Langs deze weg wil het hele team van Oké FM het bureau bedanken voor hun inzet en expertise. Door de appbouwers van Digitalisma verscheen binnen zeer korte tijd een prachtig eindproduct in de App Store.'
 
Wilt u de app downloaden? Klik op onderstaande - gewenste - link.
 
Download de app voor Android (Google Play)
Download de app voor Apple (App Store)

Lees meer over:

okefm ipad app andoid iphone apple
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.