donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Meerdere wieldoppen ontvreemd in Wijk en Aalburg

4 april 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Voor Gerben van Helden uit Wijk en Aalburg was het vreemd wakker worden. Op de ochtend van 4 april ontdekte hij dat alle wieldoppen van zijn auto verdwenen waren. Die stond weliswaar keurig geparkeerd op de vaste plek, maar zonder de sierschijven. Deze waren in de nacht voorafgaand (van woensdag 3 op donderdag 4 april) ongevraagd van eigenaar gewisseld.

Van Helden is verbolgen en vraagt zich af of er meer mensen in de buurt zijn die de wieldoppen van hun auto missen. Zelf woont de gedupeerde aan de Herrebeugel en meldt dat dáár meerdere gedupeerden zijn met auto's waarvan de doppen ontvreemd zijn. De verontwaardiging is groot: 'Ze kunnen ook alles gebruiken tegenwoordig!', schrijft een gepikeerde bezoeker op Facebook als reactie op de gebeurtenissen.

Oproep
Aan de redactie van Aalburg.net stelde Van Helden de vraag om deze oproep een plek te geven op het digitale Marktplein van Aalburg. Wie iets gezien heeft of ook een gedupeerde is vanwege hetzelfde voorval, kan via Facebook een (privé) bericht sturen aan Gerben van Helden uit Wijk en Aalburg. Reageren via de redactie van Aalburg.net kan ook: wij spelen een en ander dan (anoniem) door naar de betrokken gedupeerden. (Bij de foto: Wie o wie heeft de wieldoppen meegenomen...? - Foto Autoblog)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.