zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Veel interesse bij start verkoop Den Doorn

4 april 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - In de nieuwe wijk Den Doorn in Almkerk zijn sinds 3 april scherp geprijsde vrijstaande woningen, tweekappers, hoek- of rijwoningen die naar eigen wensen aan te passen zijn, in verkoop. De inloopavond in Bioscoop Hollywoud trok veel bezoekers en de eerste inschrijvingen zijn  al binnen.

Tien minuten voor aanvang van de inloopavond druppelden de eerste geïnteresseerden binnen, waarna velen volgden. Het werd dan ook een druk bezochte start verkoop, iets dat de orngianserende partij, Woonlinie, aangenaam verraste. Zowel de rij- en hoekwoningen als de vrijstaande woningen en tweekappers waren in trek. Bezoekers waren gecharmeerd van het simpele, maar strakke ontwerp, de uitbreidingsmogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Inschrijven kan tot 19 april 2013. Meer informatie over het project staat op www.facebook.com/dendoornalmkerk.

Lees meer over:

woonlinie Almkerk Den doorn
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.