woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Oranje boven in Giessen

4 april 2013 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Verhoeven Verf en Wand uit Giessen bedacht rond de komende troonswisseling van Koningin Beatrix en de opvolging door Prins Willem Alexander een leuk intitiatief om het publiek een oranje kunstwerk te laten maken. Er werden maar liefst veertig werkstukken ingezonden in diverse variëteiten en gemaakt door deelnemers van uiteenlopende leeftijden.

Dat gebeurde en het kunstwerk wordt  zaterdag 6 april om 14.00 uur onthuld door de kunstenaars van het Regionaal Centrum voor Kunst en Ontwikkeling (RCKO). Tot en met de aanstaande Koninginnedag kan het publiek dat beoordelen. Aansluitend zal op 6 mei de prijsuitreiking plaatsvinden.

Open Huis
Het in hetzelfde pand gevestigde RCKO aan de Nijverheidstraat 3 houdt zaterdag 6 april van 13.00 uur tot 17.00 uur. ook open huis. Wie wil kan komen kijken hoe de kunstenaars bezig zijn.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.