zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Raymond Schouten noodgedwongen langs de kant

2 april 2013 (door WoudrichemNet)

WAARDHUIZEN - Raymond Schouten kan even niet rijden. De openingswedstrijden voor het Open Nederlands Kampioenschap Wegrace die gepland stonden voor aankomend weekend zijn uitgesteld. Door de huidige weersomstandigheden is het niet verantwoord om het evenement op een veilige manier plaats te laten vinden waardoor het besluit is genomen de wedstrijd op een ander tijdstip plaats te laten vinden.

De wedstrijden zullen nu verreden worden in het weekend van 7 en 8 september 2013.

Schouten: “Ik sta volledig achter de beslissing van organisator Hamove, KNMV en het TT-Circuit. Ik had dit weekend graag gereden maar met deze temperaturen is het vragen om problemen en het is dan ook een wijs besluit om de wedstrijden te verplaatsen naar september.”

Agenda
Door het uitstellen van de Paasraces zal de openingsrace voor het Dutch Supersport kampioenschap plaatsvinden in het weekend van 11 en 12 mei op de Varsselring in Hengelo.

De coureur zal volgende maand zijn eerste wedstrijd van het seizoen al rijden tijdens de 24-uren van Magny Cours, beter bekend als de Bol D’or, op 20 en 21 april aanstaande. (Archieffoto Raymond Schouten)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.