vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Ganzenhof in ganzenpas naar de markt

2 april 2013 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Onlangs gingen de kinderen van groep 2/3 van CN De Ganzenhof, dik ingepakt, naar de markt. De groep was bezig met het themaver “gezond en fit”.

Om gezond te blijven moet je in ieder geval gezond eten en voldoende bewegen. Dus gingen de kids onder andere naar de markt om bij de groentekraam lekkere gezonde dingen te kopen voor de fruitsalade die zij ‘s middags zouden gaan maken. De shcool laat weten: 'Ondertussen mochten wij van de visboer ook een lekker stukje kibbeling proeven (en zelfs nog meer) en werden we bij de broodkraam ook verrast met wat lekkers.
We namen per groep een boodschappenbriefje en een portemonnee met wat geld mee zodat we zelf ons fruit konden gaan kopen. Met tassen vol fruit kwamen wij, koud maar voldaan, weer terug op school. ‘s Middags hebben we een heerlijke fruitsalade gemaakt waarvan sommige moeders ‘s avonds ook nog konden genieten omdat het zoveel was.'

Lees meer over:

markt Giessen ganzenhof
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.