woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Marianne wint Paas MTB in Nieuwkuijk

1 april 2013 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Een dag na haar overwinning in de Ronde van Vlaanderen, was het op Paasmaandag traditiegetrouw de Paasbike bij Team Brabant 2000. De club waar het voor Marianne allemaal begonnen is. Marianne Vos toonde weer haar veelzijdigheid met winst op de mountainbike.

In Nieuwkuijk was ze ongenaakbaar in de Rabobank - Bikecenter van Tuyl Paasbike. Na drie overwinningen in Cyprus een maand geleden was het haar vierde achtereenvolgende zege op de mountainbike.

Agenda
Komende zondag staat ze aan de start in de mountainbikewedstrijd in Norg. Pas op 17 april is Vos weer op de weg te bewonderen in de eerstvolgende wereldbekerwedstrijd, de Waalse Pijl. Volgende week zondag staat de volgende MTB-wedstrijd op het programma de topcompetitie wedstrijd in Norg.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.