Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

In Open Coffee Altena 8.0 zit muziek

1 april 2013 (door WerkendamNet)

ALTENA - In editie 8.0 van Open Coffee Altena zit muziek... Het business netwerk met coffee als brandstof gaat naar de radiostudio van Oké Fm in Veen.

Amper bekomen van de succesvolle opkomst met dito netwerkspirit tijdens Open Coffee Altena 7.0 bij Automobielbedrijf Thur draaien de voorbereidingen voor alweer een nieuwe aflevering op volle toeren. Deelnemer Jos Korthout meldt op LinkedIn Open Coffee Altena: 'Leuk. Graag ben ik er weer bij. Zien wat voor moois het ditmaal weer oplevert. Ik geniet nog na van de vorige Open Coffee.'

Feiten
De feiten op een rijtje: Open Coffee Altena 8.0 op 11 april bij Radio Oké FM aan de Kortakker 9e in Veen. Tijdstip 09:30 uur - 11.00 uur. Met opnieuw  een boeiende pitch, dit keer van de Alliantie Makelaars. De cofffee komt van Broodkunst (Aalburg) en Illy Koffie. Mo Me Productions uit Veen verzorgt de aankleding van het B2B-event.

Aanmelden gaat via www.ondernemendaltena.nl of via e-mail opencoffee@aalburg.net. Meld u vooral aan, want op LinkedIn Open Coffee Altena wordt met enige regelmaat de lijst met deelnemers 'ververst'. Het kan immers interessant zijn te weten wie er komt. En stel nou dat u dan net niet op die Coffee-lijst staat...

Kalender
De volgende netwerkbijeenkomsten van Open Coffee Altena:

  • Editie 8.0 op 11 april in Veen bij Radio Oké FM
  • Editie 9.0 op 06 juni in Giessen bij Quasar Holland
  • Editie 10.0 op 12 september in Aalburg in De Wolfsburcht, het Kevermuseum
  • Editie 11.0 op 14 november in Almkerk bij Golfpark Almkreek
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.