donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Progressief Altena officieel van start

30 maart 2013 (door WerkendamNet)

ALTENA - ALMKERK: In een bomvol, en zwaar gezellig, café Emmickhoven in Almkerk heeft Progressief Altena afgelopen donderdagavond haar officiele levenslicht gezien. De hiervoor belegde oprichtingsvergadering verliep vlotjes. Onder de bezielende leiding van voorzitter Jan Koekkoek (D66) werden de eerste lijnen uitgezet.

Het logo werd al eerder onthuld, nu is ook de website van Progressief Altena in de lucht. Op www.progressiefaltena.nl  is het begin te zien van de profilering die nog verder uitgewerkt wordt. De komende tijd zal deze website steeds verder gevuld worden met lezenswaardig nieuws over Progressief en over Altena. Feitelijk betekent dit ook dat het profiel van de PvdA steeds meer plaats gaat maken voor Progressief Altena. Govert lagrouw (PvdA): 'We werken er nog aan, maar zo zal na verloop van tijd deze nieuwsbrief ook een Progressief Altena jasje krijgen. Zoetjesaan transformeert zo de PvdA richting PA met als klap op de vuurpijl de Gemeenteraadsverkiezingen van 2014 die ervoor gaan zorgen dat PA met eigen gezichten de raden onveilig moet maken.'

Naast vele wijze woorden en interessante discussies over te volgen tactiek en inhoud richting de verkiezingen heeft Progressief Altena ook een klap gegeven op haar eigen formatie.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.