Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Ongeval op Provinciale weg bij Wijk en Aalburg

28 maart 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Eerder vanavond is een ernstig ongeval gebeurd op de Provinciale weg Oost (N 267) bij Aalburg, op het trajectdeel tussen de lokale Aldi supermarkt en de rotonde naar Veen. Politie, ambulance en brandweer zijn ter plaatse aanwezig. Het nachtelijk duister wordt fel verlicht door de vele blauwe zwaailichten.

De politie heeft het deel tussen de Groeneweg (rotonde naar Veen) en de rotonde bij de Heusdense brug afgesloten door het dwars over de weg parkeren van een politiebusje.

Bekneld
Het zou gaan om een ongeval met een bekneld slachtoffer, zo meldden de alarmeringen die rond 20.45 uur uitgingen. Het ongeval gebeurde omstreek 20:36 uur. De Werkendamse brandweer is ook uitgerukt en ter plaatse aanwezig.

Meer info ontbreekt momenteel nog. (22:00 uur). (Foto 112Vandaag.nl)

< UPDATE >

Bij het ongeluk blijkt een personenauto en een vrachtwagen met oplegger betrokken te zijn. De bestuurders van de personenauto raakte gewond.

 

De vrachtwagen reed in de zijkant van de auto. Hierdoor kwam de bestuurder van de BMW klem te zitten. Nadat de man bevrijd was, werd hij afgevoerd naar het ziekenhuis. Over ziijn verwondingen is niets bekend. De vrachtwagenchauffeur had niets, deze kwam met de schrik vrij.

De brandweer was een uur bezig om de beknelde man uit kooiconstructie van de auto te bevrijden. De klap en de slippartij moeten fors zijn geweest, want de voertuigen stonden ver uit elkaar.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.