maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Burgemeester Bruer bezoekt Hank

28 maart 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Burgemeester Carla Breuer bezoekt elke veertien dagen een buurt in één van de kernen van de gemeente. Op 12 april is Hank aan de beurt.

De burgemeester wil tijdens een rondwandeling door de buurt graag in gesprek komen met de bewoners en met hen praten over de leefbaarheid va
n de wijk. Zij hoort graag wat er mooi en interessant aan uw straat is, waarom u er woont en met hoeveel plezier. Eventuele knelpunten kunnen natuurlijk ook aan bod komen.  Op uitnodiging van de bewoners zijn er inmiddels al veel straten bezocht.

Op  vrijdag 12 april tussen 10.00 en 11.30 uur is de burgemeester in het gebied Kerkstraat, Past.Lipsplantsoen, Stadhoudershoef, Kon.Willem III straat, Staakske, Lange Werf, 't Laantje, Nieuwe  Polder en Brasser.

Welkom
Mensen zijn van harte welkom om bij deze ronde aan te sluiten. Dat kan spontaan op het moment dat de burgemeester in uw straat is. U kunt ook van te voren aangeven dat u de burgemeester tijdens haar ronde graag wilt spreken of specifiek wilt uitnodigen. Hiervoor kunt u contact opnemen met  Loes van Esch, telefoonnummer (0183) 50 72 00. Deze is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Lees meer over:

burgemeester werkbezoek hank bruer
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.