dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Kunstmarkt Aelse dag biedt gevarieerd aanbod

28 maart 2013 (door WoudrichemNet)

ANDEL - De kunstmarkt tijdens de 38e Aelse Dag kent dit jaar een groot aanbod. Ruim twintig kunstenaars stellen op 18 mei hun werk ten toon. Het aanbod varieert van schilderkunst tot fotografie en van keramiek tot digiportretten. De meeste kunstenaars zijn afkomstig uit de regio, maar de kunstmarkt trekt ook deelnemers van buiten het Land van Heusden en Altena en zelfs van buiten de provincie Noord-Brabant.

Kunstmarkt
Het doel van de kunstmarkt is om het publiek in een ongedwongen sfeer te laten kennismaken met allerlei disciplines in de kunst. De kunstenaar heeft de mogelijkheid om zijn werk op een laagdrempelige manier te koop aan te bieden of te exposeren. Kunst op het gebied van schilderkunst, grafisch werk, fotografie, etsen, glastechnieken, keramiek, beeldhouwen, etc. is altijd graag gezien op deze kunstmarkt.

Hart
De Aelse Dag wordt jaarlijks gehouden op de zaterdag voor Pinksteren in Andel. Het terrein rond de Romboutstoren is het kloppende hart van deze dag. Hier worden diverse shows gegeven en voertuigen tentoongesteld. Elk jaar wordt er iets anders georganiseerd.

Voor het programma van de Aelse dag klik hier...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.