donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Exploitatie-overeenkomst Zwembad Andel getekend

27 maart 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Dinsdag 26 maart is in het gemeentehuis van Aalburg de exploitatie-overeenkomst voor het nieuwe zwembad in Andel ondertekend door wethouders Sylvana de Backer en Renze Bergsma van de respectievelijke gemeenten Aalburg en Woudrichem en de toekomstige exploitant, Sportfondsen. Een naam voor het nieuwe bad is er nog niet.

De colleges van Aalburg en Woudrichem gaan het ontwerp en de bouw van het nieuwe zwembad in Andel uitbesteden aan de firma Wind Design & Build uit Drachten. Het plan van de Friese firma kwam toentertijd als beste uit de bus.

In het nieuwe bad is er mogelijkheid voor onder meer revalidatie- en therapiezwemmen, schoolzwemmen, vrij zwemmen, waterpolo. Daarnaast hoopt Sportfondsen lokale zorginstellingen en fysiotherapeuten aan zich te binden.

Zie ook:

Lees meer over:

zwembad
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.