donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Staf jeugdafdeling Sparta '30 op stap

27 maart 2013 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Afgelopen vijdagavond 22 maart jl. hebben diversen trainers en leiders van alle jeugdteams van Sparta'30 samen met de jeugd bestuurskamerdienst leden, jeugdcommissie, en technische commissieleden een sportieve en gezellige avond beleefd.

In het Soccerhome in Vlijmen werd de club in vier teams van vijf spelers ingedeeld en werd het toernooi gespeeld. Nadat alle teams drie maal op de mat waren verschenen, werden de winnaars bepaald.

Op de site van de club valt te lezen: ' Moe maar voldaan zijn we daarna teruggekeerd naar Andel. Daarna hebben we nog in een klein gezelschap de avond voortgezet bij ons plaatselijke cafe “de Stappers” waar we nog in de late uurtjes gezellig hebben nagepraat.'

Lees meer over:

Voetbal sparta
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.