vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Eerste Jonge Gezinnen Award naar Hervormde Gemeente Giessen

27 maart 2013 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Afgelopen zaterdag werd de eerste Jonge Gezinnen Award 2013 uitgereikt. Deze werd in ontvangst genomen door de Hervormde Gemeente Giessen tijdens de Jonge Gezinnen Dag in De Bron in Hardinxveld-Giessendam.

De kerkelijke gemeente ontving de Award voor haar inspanningen voor jonge gezinnen binnen de gemeente. Dominee Mouw nam de prijs in ontvangst. 'Het is voor ons een motivatie door te blijven gaan met onze activiteiten richting jonge gezinnen, maar bovenal om juist die gezinnen te bereiken die niet op dit soort bijeenkomsten verschijnen. Zij hebben de kennis en handvatten die worden gegeven op een dag als vandaag misschien nog wel meer nodig. We spreken onze dank uit voor deze Award. Hij zal een mooi plekje krijgen en we zullen hem met spijt weer inleveren voor de winnaar van volgend jaar.'

Succes
De uitreiking van de Jonge Gezinnen Award vond plaats tijdens de eerste Jonge Gezinnen Dag van Stichting Generatio en BUtogether. De dag werd bezocht door 110 echtparen. In een nabijgelegen schoolgebouw werd voor de 75 aanwezige kinderen een apart programma gedraaid. Gezien het succesvolle verloop en de enthousiaste reacties van de bezoekers wordt in 2014 opnieuw een Jonge Gezinnen Dag gehouden. (Het Kompas)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.