maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Kinderen Bolderik uit Hank bezoeken gemeentehuis

26 maart 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Donderdag 21 maart brachten 26 leerlingen van groep 8 van de Bolderik uit Hank een bezoek aan het gemeentehuis.

De kinderen werden welkom geheten door wethouder Van der Ven die de jeugd met een presentatie wegwijs maakte in het reilen en zeilen op het gemeentehuis. Hij legede onder andere uit wat de taak is van de gemeenteraad en wat het college doet en hoe je gemeenteraadslid wordt.

CDA-raadslid Wil Drabbe was namens de gemeenteraad aanwezig en constateerde dat er erg goed werd meegedaan en opgelet door de kinderen. Zo bleek wel uit een test die zij deden. Er was heel veel blijven hangen wat de wethouder vertelde en het resultaat was goed te noemen volgens Drabbe die enthousiast was over dit initiatief.

Lees meer over:

gemeenteraad hank Bolderik
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.