woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Doornse Molenpad bij Almkerk officieel begaanbaar

25 maart 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Het Doornse Molenpad is een van de nieuwste aanwinsten voor de Altena-regio. Het wandelpad werd eerder met medewerking van de Molenstichting gerealiseerd. Op 21 maart jongstleden werd het pad officieel geopend in bijzijn van de regio-wethouders.

Het wandeltraject ligt ten noorden van Almkerk en voert over het boerenland tussen de Provincialeweg Noord en de Woudrichemseweg en ontsluit daarmee de molen. Algemeen wordt aangenomen dat het bezoek aan de molen hierdoor zal toenemen.

Het ruim twee kilometer lange Molenpad kwam tot stand door de subsidieregeling voor het stimuleren van agrarisch en particulier landschapsbeheer (Stika).

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.