donderdag 18 april 2024

NOAD’32 zet stijgende lijn door

23 maart 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - NOAD’32 heeft zaterdag laten zien dat de resultaten van de laatste weken geen toeval zijn. Tegen de koploper werd meer dan verdiend een punt gehaald. Al zag het er 20 minuten voor tijd beroerd uit.

Uit één van de spaarzame doelpogingen scoorde GVV’63 de 0-1. NOAD’32 domineerde in de eerste helft tegen het pover spelende GVV’63 en had de pech dat Ruben vergat de trekker over te halen om de openingstreffer te scoren.

Na de rust ging GVV’63 wat opportunistischer spelen met als resultaat een 0-1 voorsprong. Een geweldige actie van Lars op links en een bekeken kopbal van Remy zorgden voor een dik verdiend gelijkspel.