Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Kijkersmiddag Den Eng: koud, maar geslaagd

23 maart 2013 (door AalburgNet)

VEEN - In de nieuwe wijk Den Eng in Veen worden in opdracht van Woonlinie, de eerste koop- en huurwoningen gebouwd. Het was afgelopen woensdag een koude dag in maart. Desondanks was de opkomst groot. Bezoekrs waren positief over de ruimte in de woningen, de lichtinval en ook het afwerkniveau. Nu de kijkmiddag is geweest, zorgt Woonlinie in de komende week dat alle huurders geïnformeerd worden over de datum van sleuteloverdracht.

In de komende weken wordt de laatste hand gelegd aan de afwerking van de woningen. Aan de binnenkant is de aannemer nog druk met het plaatsen van keukens, tegelwerk en sanitair. Aan de buitenzijde worden de laatste dakpannen en straatwerk gelegd. Volgens planning ontvangen in april 12 nieuwe bewoners van de huurwoningen de sleutels van de nieuwe woning.

Voorafgaande aan de sleuteluitreiking, krijgen de toekomstige bewoners altijd de gelegenheid om een kijkje te nemen in hun nieuwe onderkomen. De binnenwanden staan allemaal en hierdoor krijgt men een goed beeld van de woning. Ook is er gelegenheid om kennis te maken met nieuwe buren en maten op te nemen voor raam- of vloerbekleden.

Lees meer over:

Den Eng veen woonlinie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.