donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Deelnemers bekend rond Het Afscheid

22 maart 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Op donderdag 11 april vindt in Bibliotheek Aalburg onder de titel Het Afscheid een informatieavond plaats over de vele aspecten rondom overlijden en uitvaart. Inmiddels zijn de deelnemers bekend: Bibliotheken Altena, Silencio zorg in rouw (nabestaandenbegeleiding), Monieks Uitvaartverzorging, Tineke Bakker & Corine de Jong Begrafenisverzorging, De Rivieren Notarissen, VH Advies (uitvaartverzekering), Henk Poelakker (het levensverhaal), Stap voor Stap (psychosociale praktijk van Marja Maasdijk). De organisatie is in handen van Bibliotheek Altena samen met Silencio, zorg in rouw.

De avond start om 19.30 uur (binnenlopen vanaf 19.00 uur) met een korte presentatie van alle deelnemers, gevolgd door een gedicht van Cobi Brienen. Daarna kan men zelf zijn eigen informatieronde doen (in blokjes van ongeveer vijftien minuten.) langs de tafels van de deelnemende partijen. Ook is er een algemene informatietafel met foldermaterialen van uiteenlopende zaken. De toegang is gratis.

Nadere informatie: Tryntsje van Vessem, tel. 0183-501983 (t.vanvessem@bibliotheekaltena.nl) en Wilma Vos, tel. 06-49799095 (info@silenciozorginrouw.nl)  en op www.bibliotheekaltena.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.