zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Pruysen Parket 25-jarig jubileum én NL Kampioenschap

20 maart 2013 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Op 12 en 13 april 2013 viert Pruysen Parket uit Dussen haar 25-jarig jubileum tijdens een groots event. Bezoekers kunnen zich laten adviseren op het gebied van wonen en lifestyle. De nieuwste trends worden gepresenteerd en er zijn diverse demonstraties op het gebied van binnen en buiten leven. Binnenkort gaat Pruysen - als titelverdediger - ook op voor het NL Kampioendschap Parket leggen. Het worden drukke tijden dus, daar in Dussen...

Parket leggen

Over een aantal weken start in Evenementenhal Gorinchem alweer de achtste editie van Vakdagen Parket & Woninginrichter. De enige grote vakbeurs speciaal voor parketteurs en woninginrichters. Tijdens deze beurs vindt ook het NK Parketleggen plaats in de ActieArenA. Er zijn nog nooit zoveel deelnemers geweest: 5 junioren en 27 senioren. Namens Pruysen Parket strijd Henk Pruysen om de titel.

Tijdens de beursdagen organiseert Evenementenhal samen met het Platform Parketbranche en het Gilde van Gediplomeerde Parketteurs een doorlopende demonstratieshow. Bezoekers zien op het ‘Demoplein’ de hele dag door presentaties van interessante en innovatieve (nieuwe) producten, machines en installatie- en afwerkmethoden. (Foto Werkendam.net)

Pruysen Parket zit aan de Sluis 2 in Dussen.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.