zondag 5 december 2021

Alles over Altena

Engelsman na aanrijding aangehouden voor drugsbezit

20 maart 2013 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Een 42-jarige Engelsman is dinsdagmiddag 19 maart 2013 na een aanrijding op rijksweg A-27 aangehouden voor rijden onder invloed en drugsbezit. Achter de vangrail werd een tas met 18 zakken hennep aangetroffen. Volgens getuigen had de verdachte die tas uit zijn auto gepakt en daar gezet.

De politie kreeg rond 16.40 uur een melding van een materieel verkeersongeval op rijksweg A-27. Ter plaatse bleek dat een 54-jarige Engelsman met zijn auto tegen een voor hem rijdende auto was gebotst. Hierin reed een 41-jarige man uit Aalst. De Engelse bestuurder bleek onder invloed van alcohol te zijn. Hij blies 250 ugl. De agenten zagen een plunjebaal achter de berm staan. Een van de getuigen vertelde de agenten dat hij had gezien dat die Engelsman die tas daar had weggezet. De tas bleek gevuld te zijn met 18 sealbags met daarin gedroogde henneptoppen. Het gaat om circa 8 kilo.

De verdachte werd aangehouden. Hij is in verzekering gesteld.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.